Alarm

Få tyven til at vælge bilen ved siden af

Få tyven til at vælge bilen ved siden af

Der er ikke noget mere bitteret end at komme ud til bilen mandag morgen til en bil der har stået det meste af natten med en knust rude, og ens ejendele ligger spredt omkring bilen, eller at der har været en østeuropæisk bande på spil og stjålet airbags, navigation eller andre reservedele.

Hos Jimmys Montage benytter vi kun de bedste alarmer på markedet, blandt andet montere vi mærker som: Vodafone (tidligere kendt som Cobra), Meta, DEFA og Keetec.

Vi kan levere alarm systemer og montere i et væld af bilmærker. Systemerne er helt unikke og tilpasses 100% til lige præcis din bil. Mange er helt uden behov for ekstra fjernbetjening. Alt fungerer via bilens originale fjernbetjente central lås.

Can-Bus alarmer styres via bilens digitale ledningsnet og aktiveres når du låser bilen.

Beskyt bilens værdier på en professionel, effektiv og billig måde. Så er der større chance for at tyven springer din bil over og tager bilen ved siden af.

Alarm

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre

Defa DVS90 Bil Alarm

(Kontakt os for pris på montering i din bil)

DVS90 kan monteres i de fleste biler nye som gamle, den understøtter både "gammeldags" montering med tilslutning til dørkontakter, central lås osv. men også moderne biler hvor de fleste af informationerne kan udlæses fra bilens eget data netværk (CAN-bussen), dette gør at montering af en DEFA alarm ikke er et enormt indgreb i bilens elektronik. DVS90 Alarmen har mulighed for at tilkøbe ekstraudstyr der udvider mulighederne med alarmen.

Mulighed for tilkøb:

  • Sirene med backup strøm
  • Fjernbetjeninger
  • Niveau sensor
  • Bevægelsessensor
  • 3 kreds startspærre
Pris Pris fra: 4.495,00 kr.(Incl. Montering)

Vodafone Alarm med trådløs sirene

(Kontakt os for pris på montering i din bil)

Vodafones AK4625 er en topmoderne CAN-BUS alarm, som kommer med ultrasoniske kabine sensorer, en trådløs sirene med backup strøm som blot skal tilsluttes bilens batteri, så der ikke skal trækkes ledninger fra kabinen til motorrummet. 

Funktioner:

  • Sirene med backup strøm
  • Ultrasoniske sensorer
  • Trådløs sirene med backup strøm

Mulighed for tilkøb:

  • Mikrobølge modul til sikring af f.eks. varerum.
Pris Pris fra: 4.495,00 kr.(Incl. Montering)